info@adds.ro
str. Crișan nr. 34, Slatina 230126, jud. Olt
Codix - ID POCU/860/3/12/142636, proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Prelucrarea şi fasonarea sticlei plate
Home » Imbunatatirea accesibilitatii  »  Prelucrarea şi fasonarea sticlei plate
Prelucrarea şi fasonarea sticlei plate

Accesibilitatea în spațiul de lucru: Asigurați-vă că spațiul de lucru și facilitățile din industria prelucrării și fasonării sticlei plate sunt accesibile pentru angajații cu dizabilități. Eliminați obstacolele fizice și oferiți infrastructură adecvată, cum ar fi rampe și ascensoare.


Echipamente adaptate: Furnizați echipamente și instrumente adaptate pentru angajații cu dizabilități, astfel încât aceștia să poată lucra într-un mod eficient și sigur. Acest lucru poate include scule ergonomice, dispozitive de asistență și echipamente cu comenzi ușor de utilizat.


Instruire specializată: Asigurați-vă că angajații cu dizabilități beneficiază de instruire specializată și sprijin adecvat pentru a se familiariza cu tehnologiile și procedurile specifice industriei de prelucrare și fasonare a sticlei plate. Aceasta îi va ajuta să-și desfășoare activitățile într-un mod eficient și sigur.


Accesibilitatea în manipularea sticlei: Dezvoltați metode și tehnici de manipulare a sticlei plate care să țină cont de nevoile angajaților cu dizabilități. Asigurați mânere și prinderi ergonomice, oferiți soluții pentru ridicarea și mutarea sticlei într-un mod accesibil.


Semnalizare și etichetare clară: Asigurați-vă că materialele de sticlă plate sunt semnalizate și etichetate clar, cu informații relevante și ușor de citit. Acest lucru va facilita identificarea și manipularea produselor pentru toți angajații.


Consultare cu angajații: Implicați angajații cu dizabilități în procesele de îmbunătățire a accesibilității. Ascultați feedback-ul și sugestiile lor cu privire la modificările și îmbunătățirile pe care le puteți aduce în locul de muncă pentru a le face mai accesibile și mai incluzive.