info@adds.ro
str. Crișan nr. 34, Slatina 230126, jud. Olt
Codix - ID POCU/860/3/12/142636, proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Modele inspirationale de site-uri dedicate turismului virtual
Home » Digitalizare  »  Modele inspirationale de site-uri dedicate turismului virtual
Modele inspirationale de site-uri dedicate turismului virtual

Există numeroase site-uri de turism virtual care oferă experiențe captivante și informative pentru cei interesați să exploreze destinații turistice din întreaga lume. Iată câteva exemple de astfel de site-uri:

  1. Google Arts & Culture: Acest site oferă o gamă largă de tururi virtuale ale muzee, galerii de artă, situri istorice și alte atracții culturale din întreaga lume. De asemenea, furnizează informații detaliate despre opere de artă și obiecte de patrimoniu.

Link: Google Arts & Culture

  1. AirPano: AirPano oferă tururi virtuale în 360 de grade ale unor destinații spectaculoase din întreaga lume, inclusiv orașe, parcuri naționale, monumente și peisaje naturale.

Link: AirPano

  1. National Geographic Virtual Tours: National Geographic oferă tururi virtuale și experiențe immersive care explorează diverse destinații turistice și ecosisteme naturale, cu conținut foto și video de înaltă calitate.

Link: National Geographic Virtual Tours

  1. Google Earth: Google Earth oferă o experiență interactivă de explorare a pământului și a locurilor sale, cu imagini 3D și videoclipuri aeriene. Utilizatorii pot explora orașe, situri naturale și culturale, și chiar pot merge în adâncurile oceanelor.

Link: Google Earth

  1. The Louvre Virtual Tour: Muzeul Louvre din Paris oferă o serie de tururi virtuale care permit vizitatorilor să exploreze colecțiile sale impresionante de artă și să viziteze galerii iconice.

Link: The Louvre Virtual Tour

  1. Smithsonian National Museum of Natural History Virtual Tour: Acest muzeu din Washington, D.C., oferă o experiență virtuală care permite utilizatorilor să exploreze expozițiile sale de istorie naturală și cultură umană.

Link: Smithsonian Virtual Tour

  1. Explore.org: Explore.org oferă transmisiuni live din întreaga lume, inclusiv camere web live din parcuri naționale, sanctuare de animale sălbatice și situri naturale, permițând observarea faunei și a florei în timp real.

Link: Explore.org

  1. The Vatican Museums Virtual Tour: Vaticanul oferă oportunitatea de a explora unele dintre cele mai importante atracții ale sale, inclusiv Capela Sixtină și Muzeul Vaticanului, printr-un tur virtual.
Link: The Vatican Museums Virtual Tour