info@adds.ro
str. Crișan nr. 34, Slatina 230126, jud. Olt
Codix - ID POCU/860/3/12/142636, proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Activități de inginerie si consultanta tehnică
Home » Imbunatatirea accesibilitatii  »  Activități de inginerie si consultanta tehnică
Activități de inginerie si consultanta tehnică

Accesibilitatea birourilor: Asigurați-vă că birourile și spațiile de lucru sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv prin instalarea rampelor sau a ascensoarelor și prin eliminarea oricăror obstacole fizice.


Documentație și comunicare accesibilă: Furnizați documentație și comunicare într-un format accesibil, cum ar fi documente în format electronic, traduceri în limbaj simplu sau utilizarea tehnologiei asistive pentru a facilita accesul și înțelegerea informațiilor pentru persoanele cu dizabilități.


Consultanță și asistență personalizată: Asigurați-vă că aveți personal pregătit și instruit să ofere consultanță și asistență personalizată persoanelor cu dizabilități. Aceasta poate include oferirea de soluții tehnice adaptate nevoilor specifice ale clienților.


Utilizarea tehnologiei asistive: Integrați tehnologia asistivă în birouri și în procesele de consultanță tehnică pentru a permite persoanelor cu dizabilități să participe activ și să utilizeze echipamente și software specializate.


Accesibilitatea în comunicare: Asigurați-vă că comunicarea cu clienții se realizează într-un mod accesibil pentru toate categoriile de utilizatori. Acest lucru poate include utilizarea de instrumente de traducere și interpretare, precum și furnizarea de suport pentru comunicarea cu persoanele cu deficiențe de auz sau de vorbire.


Evaluarea și îmbunătățirea constantă a accesibilității: Efectuați evaluări periodice ale accesibilității birourilor și proceselor de consultanță și consultați feedback-ul clienților cu privire la experiența lor. Utilizați aceste informații pentru a identifica și implementa îmbunătățiri continue în domeniul accesibilității.


Formare și conștientizare: Organizați sesiuni de formare și conștientizare pentru angajați cu privire la importanța accesibilității și la modalitățile de a oferi servicii și consultanță inclusivă pentru persoanele cu dizabilități.


Colaborare cu experți în accesibilitate: Lucrați cu experți în domeniul accesibilității pentru a evalua și îmbunătăți accesibilitatea birourilor și a serviciilor de consultanță. Acești experți pot oferi sfaturi și soluții personalizate pentru a asigura că activitățile de inginerie și consultanță tehnică sunt accesibile pentru toți clienții